Kibuktam az egyetemről… Remélem egyikőtök sem ismeri ezt a helyzetet. 1,7-es átlagom volt.

Az anyám szépségszalonjában ültem, bámultam a tükröt, és láttam magam mögött egy hölgyet a szárító alatt. És akárhányszor találkozott a tekintetünk, akárhányszor néztem fel, a hölgy mindig engem nézett, egyenesen a szemembe. Nem tudtam ki ez a hölgy.

Egyszer csak megszólalt: „Valaki hozzon egy tollat vagy ceruzát, próféciát láttam!”

1975. március 27-én megmondta: „Fiam, te körbe fogod utazni a világot és emberek millióihoz fogsz szólni!”

Emlékezzetek, épp kibuktam az egyetemről, azon gondolkodtam, hogy belépek a hadseregbe, azt sem tudtam, mihez kezdjek. Erre az a hölgy bemondja nekem ezt.

Forrás: ecowallpapers.net

 

 

Hát… végül körbe utaztam a világot és valóban emberek millióihoz szóltam. De nem az én sikereim a legfontosabbak.

A legfontosabb az, hogy amit az a hölgy tanított nekem, amit aznap mondott, mindvégig velem maradt. Védve voltam, irányítva voltam, felügyelve voltam.

Hibázzatok! Nagyot! Így van, hibázzatok nagyot! Csak egy életetek van, szóval csináljátok ami szenvedéllyel tölt el, vegyétek komolyan a lehetőségeket, és ne féljetek a kudarctól. Ne féljetek nagyot hibázni, nagyot álmodni!

De mindig emlékezzetek: az álmok célok nélkül mindörökre álmok maradnak. Ez pedig csalódáshoz vezet. Tehát legyenek álmaid, de legyenek céljaid is! Életcélod, éves céljaid, havi céljaid, napi céljaid.

Én minden nap megpróbálok kitűzni egy célt. És értsétek meg, a céljaitok elérése érdekében fegyelmezettnek és következetesnek kell lennetek. Minden nap dolgoznotok kell rajtuk, minden nap terveznetek kell.

Ismeritek a mondást: „Nem megtervezzük a bukást, hanem elbukjuk a tervezést.”

A kemény munka működik! A kemény munka az, amit a sikeres emberek csinálnak.

 

Forrás: playbuzz.com

 

És ebben a csipogó, zavaros világban, amiben felnőttetek, emlékezzetek: csak mert sokkal több dolgot csinálsz, még nem biztos, hogy több mindent végzel el. Ne keverjétek össze a mozgást a haladással.

Anyám azt mondta: „Tudsz egyhelyben futni, és nem jutsz el sehova.”

Tehát folytassátok a küzdelmet, folytassátok a célkitűzést, folytassátok a haladást, és akármit akartok: elérhetitek! Követeljétek meg, küzdjetek meg érte, és amikor elértétek, nyújtsátok vissza a kezeteket és emeljetek fel valaki mást is.

Mindenki tanítson valakit! Ne csak a megélhetésre vágyjatok! Vágyjatok arra, hogy változást hozzatok.