A kampánnyal elsősorban Nők számára szeretnénk egy olyan innovatív keretet létrehozni, amiben a tudásunk, a tapasztalataink folyamatosan és természetesen meg tudjuk osztani egymással, és mindezzel inspirálni tudjuk egymást a hétköznapi életünk során a fejlődésre.

A kampányhoz kapcsolódó események 5 városban (Budapest, Szeged, Győr, Pécs, Kecskemét) kerülnek megtartásra 2017. szeptember 15-i nyitó konferenciánktól kezdődően a 2017. december 16-i záró jótékonysági estünkig bezárólag.

A kampány során gyakorlati, életszerű módon szeretnénk megmutatni, hogy a kultúra, a tudomány, a sport lehet a hétköznapi életünk része a szakmánktól függetlenül. A kampánnyal lehetőséget teremtünk arra, hogy 3 hónapon keresztül egyre több nő felfedezze az együtt tartalmasan eltöltött idő örömét, és kialakuljon egy mélyebb igény a hétköznapok során nőként nőkkel együttműködni, együtt alkotni.

4 egymást kiegészítő, egymással összefüggő szekcióban teremtünk lehetőségeket a csatlakozásra, az együttműködésre, amik a következők:

SPORT

A sport eszköz magunk megismeréséhez, az egyéni fejlődéshez, aminek a jelentőségére a kampány során szeretnénk felhívni a figyelmet.

TUDOMÁNY

A gondolkodás szeretetét, új ismeretek megszerzésének és terjesztésének a természetes, szüntelen vágyát szeretnénk a „Tudomány” szekció középpontjába helyezni különféle beszélgetések, kurzusok, workshopok szervezésén keresztül.

KULTÚRA

A különbözőségünk, sokszínűségünk, ami a művészi alkotásokban is megnyilvánul – érték, érdemes arra, hogy megismerjük ezt a sokszínűséget egymásban és a környeze-tünkben, és egyúttal megtaláljuk magunkban is az alkotás szépségét, a kampány „Kultúra” szekciójának kiemelt üzenetei ezek.

JÖVŐ GENERÁCIÓ

Az, hogy mit tanulunk és mit tanítunk, meghatározza a jövő nemzedéket – a kampány ezen részében új utakat keresünk a fejlődésben, és ezzel összefüggésben az oktatásban is, keressük, hogy hogyan élhetnénk másként, tartalmasabban.

Inspire Women