„Semmi különlegeset nem nyújt a szereplése”

„Nem különösebben vonzó”

„Ki nem állhatom”

„Középszerű”

„Elmúlt 40…”

Igen, ezektől normális esetben magamba roskadnék, nagyjából fél óráig, de ugyanakkor én is benne voltam a „blogoszférában”, én is néztem a filmeket, sok, nagyon sok, rengeteg filmet.

Legendás nőket láttam, akik szintén elmúltak 40 évesek, akik korszakalkotó teljesítményt nyújtottak, és akik összetörték a szívemet.

Gyönyörű történeteket láttam, emberek küzdelmeit a mindennapi életben, egy olyan világban, amibe úgy érezték, nem tartoznak bele.

Forrás: hollywoodreporter.com

 

És láttam szívszorító történeteket az országunk múltjáról, amelyektől annyira büszke lettem, mert egy nap segítenek majd megmutatni a fiamnak, milyen messzire jutottunk. És mennyit szenvedtek az emberek, hogy mindannyiunknak jobb élete legyen.

Tegyük magasabbra a lécet, oké?!

Nagy a hangzavar körülöttünk, és valamiért az emberek látni akarják a bukásodat. De ez nem a te problémád. Ez legyen az ő bajuk.

Csak azokra a pillanatokra emlékszem, amikor megpróbáltam még többet tenni, mint amit el mertem hinni magamról. És nem emlékszem a kudarcaimra, mert nem voltak. Semmi sem kudarc! Csak egyszerűen nem úgy alakul, mert valami jobb vár ránk.

Forrás: star.gr

 

Ne aggódjunk már annyit, oké?!

Ne féljünk az ismeretlentől, mert akármi miatt aggódtam, sosem történt meg. Más dolgok történetek, de nem az, ami miatt aggódtam. Az ismeretlennel semmit nem tudunk kezdeni. És egyetlen olyan pillanatra sem emlékszem az életemből, amikor aggódtam, tehát azt a sok időt már sosem kapom vissza.

És végül, de nem utolsósorban, találd meg a saját örömödet. Bármi is legyen az, találd meg az örömödet. Hogy jó napod lesz-e, vagy nagyszerű lesz? Ez kizárólag csak rajtad múlik. Ez az, amire a végén emlékezni fogsz. Nem fogsz emlékezni az aggodalmakra. Nem fogsz emlékezni a „mi lenne, ha…” dolgokra, a miértekre vagy hogy ki ártott neked. Csak az öröm marad veled, és azt akarom, hogy találd meg a sajátodat, és hogy mentsd meg a világot, amíg benne vagy.